Software downloads

Door op de links te klikken kunt u het document openen.

Let op: tijdens het updaten van de Office versie wordt de database bijgewerkt. Afhankelijk van de snelheid van uw omgeving en de databasegrootte kan dit enige tijd (enkele minuten) in beslag nemen. Centix kan daarbij 'niet reageren'.

Sluit de Centix applicatie niet maar wacht rustig af!

Een aantal downloads kunt u vrij downloaden. Een aantal programma onderdelen van Centix kunt u alleen downloaden als u een geldig onderhoudscontract heeft.

Wanneer u een geldig onderhoudscontract heeft kunt u updates downloaden in de beveiligde omgeving

Centix vrije downloads Datum
1 Centix Remote versie 4.5.0
Dit programma genereert een tekstbestand welke u in Centix Office en Centix Web in kunt inlezen. Voor het updaten naar versie 4.5.0 is een handleiding beschikbaar.
22-05-2020
2 Centix Configuration Manager
Met de Centix Configuration Manager kunt u Centix databases onderhouden.
23-08-2017
3 SQL Server 2019 Express
Met dit programma installeert u SQL Server 2016 Express.
23-08-2017
4 Microsoft® OLE DB Driver 18 for SQL Server®
Installeert de OLE DB  Driver welke nodig is vanaf centix versie 4.4.25 voor de rapportages.

COPYRIGHT © 1997- 2024 | DISCLAIMER | PRIVACY